contact@rulote-piese.ro
MENIU
0
0
Produse
inapoi

Antena satelit Satenne PS 2 -pentru receptie FOCUS SAT,DIGI, ORANGE

Cod produs: 40900

3.825,00 Lei

Opinia clientilor:

0 opinii
stoc epuizat -soseste in curand

Antena de satelit este compactă, dar are o gamă largă de recepție și oferă avantaje semnificative, cum ar fi, protecție împotriva furtului, funcția de căutare completă automată și autoskew pentru o recepție optimă. Combinația de durabilitate, ușurință în utilizare și tehnologie inovatoare fac din Satenne PS-2 cea mai practică și mai utilă antenă automată de satelit pentru receptie FOCUS SAT,DIGI, ORANGE (in pretul pachetului nu este inclus costul abonamentului).

Panoul de control util și simplu prezintă opt sateliți pre-programati. După selectarea satelitului dorit, antena va căuta automat o conexiune și va transmite semnalul satelit către receptorul tău . În raza de recepție, Satenne PS-2 oferă cel mai bun semnal fără niciun fel de pregatire. 

Cântărind doar 5 kg și măsurand doar 44 cm în diametru, Satenne PS-2 extrem de ușoar și compacta este ușor de transportat și de folosit în deplasare. Instalarea antenei nu este necesară, panoul de control este montat permanent. Antena poate fi amplasată pe orice suprafață orizontală, cum ar fi podeaua, masa sau acoperișul rulotei și poate fi apoi conectat cu ușurință cu un singur cablu. Oriunde așezați PS-2, nu mai trebuie să o aliniați manual. Sistemul va găsi automat satelitul dorit.

Tensiune de intrare 12 / 24V

Gama de tensiune de intrare 10-28V

Consum de energie in timpul căutării 26W.                                         

Consum de energie in standby 0.7W

Timp de căutare tipic <60 sec.

Greutate 5 kg

Dimensiuni: diametru 44 cm, înălțime 48 cm

Dimensiuni vas: 37 cm                                                                                                                                               

 Inclusiv adapter 230 VAC


Acorda o nota:

Din aceeasi categorie