contact@rulote-piese.ro
MENIU
0
0
Produse

Termeni si conditii

Doar pentru persoane fizice 

Returnarea produsului/elor comandat/e online :

Ne puteti notifica prin e-mail la rulotecluj@yahoo.com decizia renuntarii/returnarii produsului/elor comandat/e fara penalitati si fara obligativitatea invocarii vreunui motiv in termen de 14 zile de la data la care ati intrat in posesia produsului/elor. Trimiterea oricarui produs este pe riscul celui care trimite si isi asuma raspunderea , in caz ca firma de curierat distruge coletul sau il pierde . 

Conform legii in vigoare returnarea produsului /elor va fi acceptata doar daca acesta/ea nu prezinta urme de folosire , va fi in ambalaj original si complet/e .

Pentru returnarea/ trimiterea produsului/elor se va folosi adresa de la care s-a facut expedierea ( cea de pe AWB sau factura primita  ) , se va folosi o firma de curierat ,  nu posta , iar costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre expeditor , cel ce doreste returnarea produsului/lor . Produsul/ele scoase din ambalajul original , care nu se mai pot reambala , nu se accepta la retur .( ex. huse rulote,huse autorulote , corturi , etc ).

Produsele cu potential de defectare sau deteriorare la montaj , montaj gresit , daca nu se monteaza in service autorizat isi pierd garantia . Exemplu 
; movere , aere conditionate , panouri solare , antene satelit , trape , trape electrice , lampi speciale , regulatoare , transformatoare , etc

Produsele care s-au defectat in garantie , acestea se vor trimite catre furnizor doar insotite de factura in original cu care s-au primit la livrare .

La produsele comandate care nu sunt in stoc ( apare  LA COMANDA ) , pretul de vanzare poate fi diferit fata de cel afisat , datorita modificarilor de pret foarte frecvente de la furnizori .  Acest pret se va comunica , iar daca clientul doreste se livreaza produsul .